Ανακοινώσεις

Περιήγηση και αναζήτηση προϊόντων στο e-shop μας!

Περιήγηση και αναζήτηση προϊόντων στο e-shop μας!

Μπορείτε να αναζητήσετε τα προϊόντα που θέλετε να αγοράσετε με διάφορους τρόπους. Ένας τρόπος να πραγματοποιήσετε την αναζήτησή σας μέσα στο e-shop μας είναι ανάλογα με το όχημα το οποίο σας ενδιαφέρει, παράδειγμα το “ΕΠΙΒΑΤΙΚΟ ΟΧΗΜΑ”.

Μπαίνοντας στην κεντρική σελίδα κάθε όχημα έχετε την επιλογή της αναζήτησης μέσω του δικού σας οχήματος επιλέγοντας “ΜΑΡΚΑ”, “ΜΟΝΤΕΛΟ” και “ΕΤΟΣ” ή από την “ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ” αριστερά της οθόνης πληκτρολογώντας τα στοιχειά του οχήματος σας. Επίσης έχετε τη δυνατότητα να δείτε όλα τα προϊόντα ανά υποκατηγορία, π.χ. “Κινητήρας”.

Αν γνωρίζετε το όνομα του προϊόντος ή τον κωδικό του, μπορείτε να το αναζητήσετε εύκολα στη μηχανή αναζήτησης στο επάνω αριστερά μέρος της σελίδας. Με αυτό τον τρόπο θα κατευθυνθείτε απευθείας στη σελίδα του προϊόντος που σας ενδιαφέρει όπου θα μπορέσετε να διαβάσετε τις πληροφορίες του προϊόντος, ώστε να βεβαιωθείτε ότι είναι ακριβώς αυτό που αναζητάτε.

Σε κάθε περίπτωση πριν προσθέσετε το προϊόν στο καλάθι σας, βεβαιωθείτε ότι είναι αυτό που πραγματικά επιθυμείτε.

Στην περίπτωση που το ανταλλακτικό που αναζητάτε δεν βρίσκετε στο e-shop μας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, μπορεί να υπάρχει στην αποθήκη του καταστήματος μας και να μην το έχουμε αναρτήσει ακόμη στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Συνεχώς νέοι κωδικοί ανταλλακτικών αναρτούνται στο autoath.gr.

Εάν έχετε οποιανδήποτε απορία ή δεν είσαστε σίγουροι για την επιλογή σας μην διστάσετε να ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ μαζί μας.

Back to list