Η εταιρεία Αθηνιώτης δραστηριοποιείτε με την εμπορία ανταλλακτικών αυτοκίνητων το 1979.

Η αρχή έγινε από το κατάστημα επί της Αεροπόρου Γιανναρέλλη 14. Από την πρώτη στιγμή, η επιχείρηση ξεχώρισε για την ποιότητα των ανταλλακτικών και σε συνδυασμό με την άψογη εξυπηρέτηση κατάφερε να εδραιωθεί ως ένα από τα σημαντικότερα καταστήματα του νομού Λέσβου στον χώρο του αυτοκίνητου.

Με τις συνεργασίες που πέτυχε, με τους μεγαλύτερους εισαγωγείς σε aftermarket ανταλλακτικά, κατάφερε να προσφέρει στους πελάτες της μια μεγάλη γκάμα προϊόντων για κάθε είδους όχημα.

Η συνεχής προσπάθεια για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας οδήγησε να μεταφέρουμε το κατάστημα από την οδό Αεροπόρου Γιανναρέλλη 14 σε έναν μεγαλύτερο χώρο, γιατί δεν επαρκούσε ο χώρος. Έτσι από το 2011 έχουμε μεταφερθεί στην Αεροπόρου Γιανναρέλλη 46Β.

Το νέο κατάστημα, ένα από τα μεγαλύτερα στον χώρο των ανταλλακτικών αυτοκίνητων, μας έδωσε την δυνατότητα να συνεχίσουμε να αναπτυσσόμαστε με γνώμονα πάντα την ποιότητα των προϊόντων μας και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών που τόσα χρόνια μας εμπιστεύονται, σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές.