Η παραγγελία σας, μπορεί να εξοφληθεί με τους εξής τρόπους:

Με μετρητά

Στην περίπτωση που η παραλαβή της παραγγελίας γίνει από το κατάστημα τότε η παραγγελία μπορεί να εξοφληθεί με μετρητά.

Στην περίπτωση που η παραλαβή της παραγγελίας γίνει με κάποιον από τους τρόπους αποστολής τότε έχετε τις εξής επιλογές:

Με κατάθεση σε τράπεζα ή έμβασμα

Στην περίπτωση που επιλέξτε την κατάθεση ή έμβασμα μέσο τράπεζας η επιχείρηση μας συνεργάζεται με την Τράπεζα Πειραιώς και Εθνική Τράπεζα. Λεπτομέρειες για να προβείτε στην κατάθεση, παρουσιάζονται παρακάτω:

Τράπεζα Πειραιώς
Αριθμός Λογαριασμού 5709-040822-647
ΙΒΑΝ GR70 0172 7090 0057 0904 0822 647
Ονοματεπώνυμο Δικαιούχου ΑΘΗΝΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Εθνική Τράπεζα
Αριθμός Λογαριασμού 415-967137-47
ΙΒΑΝ GR13 0110 4150 0000 4159 6713 747
Ονοματεπώνυμο Δικαιούχου ΑΘΗΝΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Ως αιτιολογία θα πρέπει να συμπληρώστε το όνομα με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία. Στην συνέχεια θα πρέπει να αποστείλετε την απόδειξη με fax στο τηλέφωνο 2251047352 ή με email στο autoath.gr@gmail.com Με την λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής, σας αποστέλλουμε την παραγγελία σας.

Με αντικαταβολή

Η αποστολή δέματος με αντικαταβολή είναι ένας τρόπος πληρωμής για online αγορές, όπου η πληρωμή γίνεται στο κούριερ κατά την παράδοση και όχι εκ των προτέρων. Πλέον, δεν σημαίνει μόνο «πληρωμή με αντικαταβολή της μετρητοίς», καθώς σήμερα περιλαμβάνει επίσης συναλλαγές με πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες. Ωστόσο, θα πρέπει να ρωτήσετε την εταιρεία κούριερ εάν μπορείτε να πληρώσετε αντικαταβολή με κάρτα σε παραδόσεις πόρτα – πόρτα.

Με πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες

Αφού έχετε επιλέξει την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα ως τρόπο πληρωμής, κάντε κλικ στην επιλογή “επιβεβαίωση παραγγελίας” και θα μεταφερθείτε σε μια ασφαλή σελίδα, όπου μπορείτε να επιλέξετε τον τύπο της κάρτας σας. Στη συνέχεια, πρέπει να εισάγετε τα έγκυρα στοιχεία της κάρτας και να επιβεβαιώσετε την πληρωμή. Τα χρήματα θα αφαιρεθούν από το λογαριασμό της κάρτας σας μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Με PayPal

Έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε με PayPal άμεσα και εύκολα. Εάν επιλέξτε την πληρωμή μέσω Paypal από τις διαθέσιμες επιλογές πληρωμής, στην συνέχεια θα οδηγηθείτε αυτόματα στην ιστοσελίδα του PayPal για να ολοκληρώσετε την πληρωμή σας. Τα μόνο που χρειάζεστε για να αποκτήσετε πρόσβαση στο λογαριασμό σας και να ολοκληρώσετε τη συναλλαγή σας, είναι να γνωρίζετε το email και το κωδικό πρόσβασής σας.

Σας ευχαριστούμε!