Την παραγγελίας σας, μπορείτε να την παραλάβετε με τους εξής τρόπους:

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Μπορείτε να ολοκληρώστε την παραγγελία σας ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά και στην συνέχεια εφόσον ενημερωθείτε για την διαθεσιμότητα των προϊόντων που επιλέξατε να έρθετε από το κατάστημα μας οπότε επιθυμείτε, στην διεύθυνση Αεροπόρου Γιανναρέλλη 46Β, Μυτιλήνη, 81100, Λέσβος. Στην περίπτωση αυτή όπως αντιλαμβάνεστε δεν χρεώνεστε έξοδα αποστολής.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΜΕ COURIER

Μπορείτε να ολοκληρώστε την παραγγελία σας ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά και στην συνέχεια θα σας παραδοθούν με ιδιωτική εταιρεία ταχυμεταφορών.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΜΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ

Μπορείτε να ολοκληρώστε την παραγγελία σας ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά και θα σας αποσταλεί η παραγγελία με κάποιο πρακτορείο μεταφορών της περιοχής σας. Η παραλαβή στην συνέχεια θα γίνει από την έδρα του πρακτορείου. Επίσης μπορείτε στην περίπτωση αυτή να μας υποδείξετε εσείς με ποιο πρακτορεία μεταφορών επιθυμείτε την αποστολή – παραλαβή.

*Για παραγγελίες έως 15 κιλά η παραγγελία αποστέλλεται με εταιρεία ταχυμεταφορών, ενώ πάνω από 15 κιλά ή σε περίπτωση μεγάλου όγκου η παραγγελία αποστέλλετε με Πρακτορείο Μεταφορών.

*H χρεώσεις αποστολής με εταιρεία ταχυμεταφορών, δεν ισχύουν για:

  • Ογκώδη προϊόντα (παρότι μπορεί να είναι έως 15κιλά).
  • Παραγγελίες που αποστέλλονται εκτός Ελλάδας.
  • Στην περίπτωση που η περιοχή σας είναι χαρακτηρισμένη ως “Απομακρυσμένη” ή “Δυσπρόσιτη”.